Tlačové správy
Tlačové správy

Spoločnosť FM Logistic oznámila plán financovania vo výške 200 miliónov eur na posilnenie stratégie medzinárodného rastu

10. októbra 2024 – Spoločnosť FM Logistic, ktorá má vedúce postavenie v oblasti dopravy a logistiky, oznámila ambiciózny plán financovania vo výške 200 miliónov…

Na stránke October 17, 2024

Tento syndikovaný úver vo výške 200 miliónov eur umožní spoločnosti FM Logistic realizovať svoj strategický plán urýchlením napĺňania svojich medzinárodných rastových ambícií. Investície budú smerovať predovšetkým do posilnenia pozície skupiny na trhu a do hľadania nových možností rozvoja v oblasti skladovania a dopravy. Financovanie má šesťročnú splatnosť a môže sa predĺžiť na zabezpečenie podpory cieľov externého rastu skupiny. Odráža to nielen obnovenú dôveru finančných partnerov v jej dlhodobú strategickú víziu, ale aj odolnosť jej obchodného modelu v dnešnom zložitom prostredí.

Toto oznámenie predstavuje pre spoločnosť významný míľnik, ktorý jej poskytuje dodatočné zdroje na napĺňanie meniacich sa očakávaní tohto odvetvia a nových požiadaviek priemyslu. Stáva sa tak lídrom v tejto oblasti.

Toto nové syndikované financovanie je vynikajúcou správou pre budúcnosť našej organizácie. Opäť tak dokazujeme, že sme na čele odvetvia a môžeme s dôverou hľadieť do budúcnosti. Máme nielen prostriedky na dosiahnutie našich ambícií, ale aj schopnosť úspešne sa pohybovať v tomto dynamickom prostredí vďaka proaktívnemu riadeniu a jasnej strategickej vízii. Spoločnosť FM Logistic zohráva vďaka svojmu modelu kľúčovú úlohu v štruktúre ekonomiky a máme v úmysle pokračovať v plnení našich rastových cieľov vrátane externej expanzie, aby sme podporili miestne regióny,“ povedal Jean-Christophe Machet, generálny riaditeľ spoločnosti FM Logistic.
Bol tento obsah zaujímavý, užitočný?